Energielabel huis aanvragen
Bent u van plan om uw huis te verkopen of te gaan verhuren? Dan heeft u een energielabel nodig. EPC Limburg regelt dit snel én vooral vakkundig voor u!
Tarieven woning
Direct uw energielabel aanvragen

Sinds 1 januari 2021 is het verplicht om een energielabel (Energie Prestatie Label) te overhandigen bij de verkoop of verhuur van uw woning. Een erkend energielabel heeft een geldigheidsduur van 10 jaar. Met dit label laat u zien hoe energiezuinig uw huis is. Dit levert voor beide partijen verschillende voordelen op.

 • Waardevermeerdering woning
 • Een lagere energierekening 
 • Behaaglijker en comfortabeler wonen
 • Minder CO2 uitstoot en een beter milieu
 • Betere hypotheekvoorwaarden voor de koper
Tarieven energielabel Limburg

Heeft u een energielabel nodig dan kunnen wij dit voor u van A tot Z verzorgen. Daarmee halen wij u alle rompslomp uit handen en heeft u hier zo min mogelijk omkijken naar. Ook regelen wij dat u het energielabel van uw huis wordt geregistreerd bij de Rijksoverheid. Via EP-Online is het energielabel digitaal na te slaan.

Bij EPC Limburg kunt u niet alleen een energielabel aanvragen voor uw bestaande woning. Ook voor uw appartement kunnen wij een energielabel verzorgen. Dit geldt trouwens ook voor Vereniging van Eigenaren. Deze aanvragen zijn altijd maatwerk. Wilt u hier meer over weten, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Uw energielabel aanvragen
 • Eengezinswoning: € 325,00
 • Appartement: € 280,00
 • Vereniging van Eigenaren: prijs op aanvraag
Deze tarieven zijn indicatief. In onze offerte ontvangt u een definitieve prijsopgave. Tarieven zijn inclusief BTW en afmeldkosten en voor panden gelegen binnen een straal van 25 km om Sittard.
In 5 stappen uw energielabel!

Bij EPC Limburg werken uitsluitend gediplomeerde en onafhankelijke adviseurs die volgens de wettelijke NTA 8800 methode werken. Met deze aanpak bent u altijd verzekerd van een gedegen en vakkundig advies en de registratie van uw energielabel welke 10 jaar geldig is.

 • Na ontvangst van uw aanvraag volgt een afspraak voor een Quickscan.
 • Met deze Quickscan en uw aanvullende documenten maken wij een offerte.
 • Een grondige analyse van uw pand én de aangeleverde stukken.
 • Uitwerking en berekening van uw energielabel.
 • De afgifte van uw energielabel!

Daarnaast ontvangt u van ons bij interesse een vrijblijvend advies voor energiebesparende maatregelen waarmee u uw energielabel kunt verbeteren. Via ons uitgebreid netwerk kunnen wij u hiervoor eventueel snel in contact brengen met gekwalificeerde lokale partners die deze aanpassingen voor u uitvoeren.

Uw energielabel aanvragen
Onafhankelijke en gediplomeerde EP-adviseurs

Sinds 1 januari 2021 mag de energieprestatie van uw woning alleen nog worden bepaald op basis van de NTA 8800 methode. Bij EPC Limburg werken uitsluitend gediplomeerde adviseurs die volgens deze richtlijnen een gedegen advies en een geregistreerd energielabel mogen afgeven.

Bij EPC Limburg adviseren wij u ook over energiebesparende maatregelen waarmee u uw energielabel kunt verbeteren. Wij maken u inzichtelijk wat deze aanpassingen opleveren en hoe een mogelijk verbetertraject er voor u uitziet. Daarnaast krijgt u van ons praktische en betaalbare tips die u direct kunt doorvoeren om resultaat te bereiken. Via ons uitgebreid netwerk kunnen wij u hiervoor eventueel snel in contact brengen met gekwalificeerde lokale partners die deze aanpassingen voor u uitvoeren.

“Wij verzorgen het Energie Prestatie Label voor uw huis van A tot Z.”

Energielabel voor uw huis aanvragen

Maak nu een afspraak voor het aanvragen van uw energielabel.
Wij werken uitsluitend met gediplomeerde adviseurs en hanteren korte doorlooptijden.

Heeft u een energielabel nodig voor uw bedrijfspand, kantoor of winkel?

Bekijk hier alle details voor eigenaren van zakelijk onroerend goed.

Energielabel aanvragen bedrijfspand