De noodzaak van duurzame energieoplossingen neemt ook de komende jaren verder toe.

Hoe kunt u hier als vastgoedeigenaar op inspelen? En wat is de energieprestatie van uw huidige pand of van het pand dat u wilt aankopen? Inzicht biedt mogelijkheden. Ons Energieprestatie Label geeft een accurate weergave van de huidige status en wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor verduurzaming op zowel korte als lange termijn.
Zo kunt u gefundeerde keuzes maken die passen bij uw visie.

Aanvraag Energie Prestatie Labelonze werkwijze

“Wij verzorgen het Energie Prestatie Label voor uw pand van A tot Z.”

Aanvraag Energie Prestatie Label

Het is tijd om het Energieprestatie Label aan te vragen voor uw pand. Voldoet uw pand aan de gestelde energie-eisen? Het EPA-U of EPA-W energielabel (gebaseerd op de NTA8800) wijst het uit. U dient het geregistreerde label te overhandigen bij verhuur, verkoop of oplevering maar wij begrijpen dat u zo min mogelijk rompslomp wenst rondom de aanvraag en opmaak van het certificaat. Dankzij onze eigen vastgoedervaring weten wij hoe de branche van vastgoedbeheer werkt en sluit onze aanpak naadloos aan bij uw wensen en behoeftes als vastgoedeigenaar of -beheerder.

Wij staan voor een gedegen aanpak en korte doorlooptijd!

Energielabel C-verplichting

Om op 1 januari 2023 met uw kantoorpand te voldoen aan de energielabel C-verplichting is het van belang om tijdig inzicht te hebben in uw huidige EPA-U energielabel. EPC Limburg gaat graag voor u aan de slag om snel én gedegen een geregistreerd label af te geven en voorziet u van advies om te voldoen aan de energielabel C-verplichting.

EPA-W

Voor woningen geldt het EPA-W energielabel. Dit label is wettelijk verplicht voor bestaande én nieuwe woningen. Het energielabel is niet alleen van meerwaarde voor u als pandeigenaar, maar ook voor de (potentiële) huurder om te bepalen of de woning qua energiekosten én wooncomfort aansluit bij zijn of haar wensen. U ontvangt na beoordeling van het pand een geregistreerd label en een onderbouwd rapport. Graag bekijken we op verzoek ook de mogelijke opties en concrete stappen die u kunt zetten om te komen tot een hoger energielabel.

Hoe wij te werk gaan
Hoe wij werken

We plannen na uw aanvraag een afspraak ter plekke voor een Quickscan van uw pand om een passende offerte te kunnen afgeven. Ook laten we u dan weten welke stukken wij van u dienen te ontvangen, denk hierbij aan gegevens van de installaties en bouwtekeningen. Wanneer de offerte akkoord is, gaan wij direct voor u aan de slag met het opstellen van het Energieprestatie Label na een grondige analyse van het pand én de aangeleverde stukken.

Wij streven ernaar om het certificaat binnen twee weken bij u op te leveren.

STAP

Quickscan

STAP

Offerte

STAP

Opname

STAP

Uitwerking

STAP

Certificaat
Verduurzamingsadvies op maatOver EPC LimburgContact

Ons onderbouwde advies is onze grootste meerwaarde.”

Verduurzamingsadvies op maat

Afhankelijk van het energielabel dat blijkt uit de scan, voorzien wij u naar wens van een advies op maat om te voldoen aan het minimale energielabel-C dat het Bouwbesluit vereist per 1 januari 2023 voor utiliteitsgebouwen.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de vastgoedbranche weten wij als geen ander op welke kostenefficiënte manieren uw pand verduurzaamd kan worden, op zowel korte als lange termijn. Ook maken we inzichtelijk wat deze aanpassingen u financieel opleveren en hoe een mogelijke reële planning er voor u uitziet. Daarnaast krijgt u praktische en betaalbare tips die u direct kunt doorvoeren om resultaat te bereiken.

NEEM CONTACT OP

“Gedegen aanpak voor betrouwbaar resultaat.”

Over EPC Limburg

Wij gaan in onze dienstverlening graag verder dan het afgeven van gedegen EPA-U en EPA-W Energieprestatie Labels. Uiteraard werken we volgens de nieuwste opnameprotocollen en richtlijnen. Dankzij onze jarenlange ervaring in de vastgoedbranche is onze service echter uitgebreid met verduurzamings- en verbeter adviezen voor utiliteitsbouw en woningen. Ook tijdens het gehele traject van energieverduurzaming en verbeteringen zijn wij graag uw partner om te ondersteunen, begeleiden en ontzorgen.

Wij staan voor een gedegen aanpak en korte doorlooptijd!

Neem vrijblijvend contact met ons op